Cautare

12078 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (2.96 secunde)
Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de sarbatoare. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc.
Muzeul Simu, tihnitul templu-muzeu, s-a prabusit pentru a face loc blocurilor gemene de deasupra magazinului Eva.
In 2009, 2011 si 2014, au avut loc conferinte pe subiectul vietii extraterestre. ... Puteau sa fi avut loc mai multe intrupari?
El a precizat ca interventiile ministrilor vor avea loc miercuri, in ziua dezbaterii motiunii, apreciind ca astfel se va dovedi "ca aceasta motiune este facuta numai de dragul imaginii pe care Geoana si PSD o iubesc foarte tare".
Numitul Wiener, care se crede vesnic tanar si ferice, alaturi de Emanuel Ungureanu, ambii, cica, doctori, desi freaca duda prin Parlament, nu mai au loc de somitati precum Ionel Sinescu, Monica Pop, Irinel Popescu etc., pe care ii numesc dinozauri, acuzand ca din cauza lor pleaca din tara zeci de medici tineri.
Ideea europeana, credea nu numai ca avusese loc, dar si ca era unica revolutie in tarile din Est scapate de jugul moscovit.
Consiliul National al PSD va avea loc dupa prezentarea raportului Comisiei Europene de la sfarsitul lui septembrie, formatiunea social-democrata urmand sa lanseze cu acest prilej programul de guvernare pentru viitoarele alegeri, a anuntat ieri liderul PSD Mircea Geoana.
In mesajul sau galateanul se arata nemultumit de faptul ca in fata Hotelului a€œVegaa€�, situat pe faleza, au fost realizate parcari intr-un loc unde ar fi trebuit sa traga pe dreapta toti soferii.
Deputatul Bogdan Ciuca a anuntat ca, desi Coalitia a stabilit citi secretari de stat vor ramine fara loc de munca, inca nu se stie in ce ministere se vor opera schimbarile. ... S-a stabilit numarul de oameni care vor pleca, in loc sa se stabileasca exact ce posturi trebuie eliminate.
Influenti, simboluri si businessmeni La categoria influenti, oameni care, desi nu au functii publice, politice, administrative, dar au o influentaa mai mare asupra celor care iau decizii, primul loc il ocupaa Gigi Becali (foto), urmat de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Naastase, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mugur Isaarescu.
Social-democratii nu doresc Congres extraordinar Totodata, Geoana a spus ca devansarea Congresului PSD in cazul organizarii alegerilor anticipate ar fi fireasca, intrucat alegerea echipei de conducere a partidului nu poate avea loc in perioada campaniei electorale.
Martin il inlocuieste astfel in functie pe demisionarul Andrian Mihei si are toate sansele ca la alegerile care vor avea loc la inceputul lunii decembrie sa devina liderul permanent al acestei structuri.
Consiliul National al PSD va avea loc pe 3 noiembrie, urmind ca pe 18 noiembrie tinerii social-democrati sa-si aleaga noua conducere.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, aproape jumatate dintre alegatori ar vota cu Alianta Dreptate si Adevar, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale, dat publicitatii ieri, iar PSD ar obtine doar 22% din voturi.
Iliescu nu mai vrea post de conducere Pe de alta parte, senatorul PSD Ion Iliescu a apreciat, sambata, la Congresul TSD, ca nu este rau sa se inregistreze mai multe candidaturi la functia de presedinte al PSD, la alegerile care vor avea loc la Congresul extraordinar al formatiunii din 10 decembrie.
"Hotararea prin care sunt validati membrii CA-urilor se ia cu majoritate simpla, asa ca 14 dintre consilierii municipali pot juca la un loc soarta conducerii regiilor", a aratat Radu.
Social-democratii si-au fixat o tinta minimala de opt mandate (noua prin redistribuirea resturilor electorale) pentru alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc la 13 mai, plecand de la datele indicate de ultimele sondaje de opinie.
Patru dintre candidati nu intrunesc din start criteriile prevazute de lege pentru accesul la un loc in conducerea acestor unitati. ... "Preferam sa dam un loc Partidului Ecologistilor, astfel ca PSD ramane cu sase si PC cu nici unul.
Acesta este raspunsul ei si in privinta alegerilor anticipate, despre care nimeni nu poate spune acum daca vor avea sau nu loc. Mai experimentat, Moisoiu este convins ca scrutinul inainte de termen nu va avea loc, pentru ca "scaunul de parlamentar este prea caldut".
Va mai avea loc un nou Comitet Executiv, imediat dupa Anul Nou, care va transmite Delegatiei Permanente a PNL forma finala a Statutului", a declarat Orban. Potrivit unor surse liberale, discutiile aprinse au avut loc in ceea ce priveste modul de alegere a vicepresedintilor responsabili pe regiuni de dezvoltare.
google-analytics.com